Кадър: БНТДа, задържан за 24 часа е кметът на район Северен

...
Кадър: БНТДа, задържан за 24 часа е кметът на район Северен
Коментари Харесай

Иван Гешев: Случаят с Ральо Ралев има сходни неща с този на Иванчева. Така балъшки пари не се взимат

Кадър: Българска национална телевизия

" Да, арестуван за 24 часа е кметът на регион " Северен " в Пловдив Ральо Ралев. Подробности ще има, когато можем да представим задоволително данни на обществото ", съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия зам. - основният прокурор Иван Гешев.

" Можем да създадем сравнение  случая  с този в " Младиост " в София, където прокуратурата беше напълно открита ", сподели той.

" Хората, които ги интересува протичащото се с Десислава Иванов, са прочели всичко по делото ѝ и са създали всичко допустимо, с цел да ги заловен по-трудно ", показа Гешев.

" Не може да се вземат пари по един толкоз балъшки метод ", сподели още зам. - основният прокурор.

Иван Гешев разяснява и спецакцията, която бе извършена през вчерашния ден в Монтана. Той изясни, че хванатата група е правила всичко, от което е можело да се изкарат пари.

Относно случая с кмета на Божурище Гешев съобщи, че през днешния ден ще бъде импортирано искане да му бъде наложена мярка за неотклонение.  Той изясни, че в община Божурище са регистрирани голям брой нарушавания. " По отношение на доказателства, сме на 100% подготвени за миналите три дни ", сподели Гешев и заяви, че има подготвен отчет на АДФ по случая.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР